Rondje Rotterdam

Een Rondje Rotterdam, te voet of met de fiets, is de perfecte manier om aspecten van de stad te leren kennen die je op eigen gelegenheid niet zo snel zou ontdekken. Ieder Rondje Rotterdam is toegespitst op de wijken en de plekken die jij wil ontdekken en de thema’s die jij belangrijk vindt.
Of je nu het moderne centrum wilt verkennen, de geschiedenis van de woonwijken daaromheen wilt ontdekken, of de Maas over wilt steken naar de voormalige havengebieden op Zuid: in overleg stippelen we een route uit en bepalen we begin- en eindpunt.

Bovendien laat ik je als rondleider meebeleven in mijn ervaring als bewoner en delen in mijn kennis en kijk op de stad vanuit mijn achtergrond als vormgever.

Een Rondje Rotterdam is er niet alleen voor groepen. Reis je alleen? Dan kun je ook een VIP-tour boeken, een hoogstpersoonlijke 1-op-1 rondleiding die optimaal toegesneden is op jouw interessegebied en jouw specifieke vragen.

Een Rondje Rotterdam is bovendien heel geschikt om cadeau te geven.


DUUR

Een Rondje Rotterdam duurt zo lang als jij wil. Of je nu 1,5 uur wil boeken, of 3 uur, of een hele dag.

KOSTEN*

De kosten voor een Rondje Rotterdam zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de tijdsduur.

Het basistarief voor een rondleiding van 1,5 uur is:
– VIP-tour voor 1 persoon: vanaf € 90,-
– Groep van 6 personen: vanaf € 150,-
– Groep van 12 personen: vanaf € 210,-

Is 1,5 uur te kort om alles te kunnen zien wat jij wil? Of doe je het graag wat rustiger aan? Dan kun je tijd bijboeken. Voor ieder half uur extra betaal je een meerprijs van € 30,- bovenop het basistarief.

EXTRA’S

Heb je speciale wensen? Zoals een drankje onderweg of een lunch? Een persoonlijke ontmoeting met een bijzondere lokale ondernemer uit mijn eigen netwerk? Of de combinatie van een tour met een bezoek aan een expositie of een workshop?
Ook dat kan ik voor je regelen! Neem in dat geval contact met me op voor een offerte op maat.


*Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% btw, maar excl. eventuele kosten van derden (zoals openbaar vervoer)